Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto - Autoritățile au demolat casa unui indian care a urinat peste un membru al unei comunități minoritare

casa demolata

Autoritățile din India au demolat casa unui bărbat care a urinat peste un membru al unei comunități minoritare. De asemenea, agresorul a fost reținut și ar putea sta în închisoare doi ani. Autoritățile din statul Madhya Pradesh, în centrul Indiei, au demolat casa unui bărbat după apariția pe rețelele de socializare a unei înregistrări video. În imaginile publicate zilele trecute apare bărbatul care umilește un membru al unei comunități tribale.

Chiar dacă incidentul a avut loc anul trecut, autoritățile au reacționat și l-au reținut pe agresor. El ar putea fi amendat și încarcerat până la doi ani, a anunțat poliția.

Poliția districtuală a declarat pentru CNN că guvernul statului Madhya Pradesh a ordonat demolarea casei agresorului deoarece a fost „construită ilegal". Structura a fost demolată cu buldozerul.

Aceasta nu este prima dată când autoritățile indiene demolează casa unei persoane acuzate de activități infracționale. În urma unor ciocniri violente între hinduși și musulmani în aprilie 2022, autoritățile din Madhya Pradesh au demolat mai multe proprietăți.

În schimb, victima agresiunii va primi bani de la stat pentru a-și construi o casă, au anunțat vineri autoritățile indiene. De asemenea, tânărului i-au fost prezentate scuze publice din partea autorităților. Societatea tribală reprezintă aproximativ 8,6% din populația Indiei. Membrii comunității sunt marginalizați în societate și de multe ori devin victime ale populației majoritare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.