Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile au reluat căutările persoanei dispărute în mare la Mamaia Nord: la misiune participă 12 scafandri și un echipaj SMURD B

cuget liber
marea neagra

Căutările persoanei care ar fi dispărut în mare în Mamaia Nord, marţi după amiază, au fost reluate miercuri dimineaţa de scafandri şi ambarcaţiuni ale Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) şi Gărzii de Coastă, relatează News.ro.

Citește și: Un nou studiu despre coronavirus aduce informații noi: disfuncții ale creierului, accidente vasculare și leziuni ale nervilor

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că miercuri dimineaţă au fost reluate căutările persoanei care ar fi dispărut în Marea Neagră. “La misiune participă 12 scafandri, un echipaj de prim ajutor SMURD B. Alături de colegi au fost trimise ambarcaţiuni ale Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) şi Gărzii de Coastă”, a declarat Anca Chiriţă.

Pompierii au fost anunţaţi marţi după amiază, că o persoană s-ar afla în mare, în zona Mamaia Nord. În zonă s-au deplasat un echipaj SMURD B, scafandrii, o ambarcaţiune ARSVOM, ambarcaţiune RHIB a ISU şi cu elicopterul SMURD. După câteva ore căutările au fost oprite din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Marţi după-amiază, în municipiul Constanţa a plouat torenţial timp de câteva zeci de minute şi a bătut vântul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.