Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile de la Beijing au închis mai multe autostrăzi în urma ninsorilor abundente

twitter.com
zapada china

Autorităţile de la Beijing au închis miercuri mai multe autostrăzi după ce, în timpul nopţii, capitala Chinei s-a confruntat cu ninsori mai abundente decât au prognozat meteorologii din această ţară, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Un val de frig a cuprins zone extinse din China săptămâna aceasta, iar fenomene precum ploaie îngheţată şi ninsori sunt aşteptate să continue până luni.

Autorităţile de la Beijing au suplimentat transportul public şi au închis opt autostrăzi, potrivit postului public de televiziune CCTV. Deşi ninsorile din zonele urbane au încetat, ninsorile uşoare continuă în regiunile muntoase.

Ninsorile de marţi au avut o durată şi o intensitate mai mare decât a fost prognozat din cauza unei acumulări rapide a vaporilor de apă deasupra capitalei chineze în urma confluenţei curenţilor de aer umed din sud cu o masă de aer rece care s-a deplasat lent către est, a declarat pentru Beijing Daily meteorologul principal al Observatorului municipal.

Circa 200 de secţiuni de drum au fost închise pe teritoriul ţării din cauza înrăutăţirii condiţiilor meteorologice, potrivit CCTV.

Centrul Naţional Meteorologic din China a preconizat temperaturi sub limita îngheţului în zilele care urmează în regiunile centrală, de est, nordică şi nord-estică, precum şi în zone din sudul ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.