Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile din Ilfov oferă câte 3.000 de lei pensionarilor cu venituri mici, care doresc să își refacă dantura

bani-lei-salariu

Proiectul „Ilfov zâmbește” a fost aprobat marți în ședința Consiliului Județean Ilfov. Autoritățile vor da câte 3.000 de lei pensionarilor cu venituri mici, care doresc să își refacă dantura.

Beneficiarii sunt femeile de peste 63 de ani, bărbații de peste 65 de ani cu domiciliul sau reședința în Ilfov care au o pensie de maxim 1200 lei, scrie Mediafax.

Actele necesare sunt: cerere tip, dovada domiciliului / reședinței în Ilfov, copie cupon pensie și documente de la stomatolog pentru necesitatea lucrării dentare.

„Cetățenii vor depune actele la primărie. Ne adresăm celor care doresc să își refacă dantura. Practic, decontăm câte 3.000 de lei din suma totală cheltuită pentru refacerea danturii. Bugetul actual nu ne permite să decontăm în totalitate. Când începe efectiv proiectul? Mai sunt câțiva pași procedurali de făcut, eu estimez că în cel mult trei săptămâni îi dăm drumul. Bugetul alocat pentru acest proiect: 1,5 milioane de lei. Cum se acordă sprijinul? Primul venit, primul servit. Dacă totul merge bine, iar proiectul se dovedește a fi un succes, vă promit că-l vom prelungi”, a anunțat președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.