Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile din SUA au publicat un text scris de autorul atacului armat dintr-un supermarket din Virginia

independent.co.uk

Autorităţile din oraşul Chesapeake, în estul SUA, au publicat vineri un text scris de autorul atacului care a făcut marţi şase morţi într-un supermarket, în care el explică faptul că a fost "hărţuit", informează AFP.

"În timp ce ancheta avansează, detectivii au realizat o analiză criminalistică a telefonului suspectului, găsit la locul (atacului armat). Această notă era în telefon", a transmis pe Twitter municipalitatea din Chesapeake, în statul Virginia.

În această scrisoare înfiorătoare scrisă înaintea atacului şi intitulată 'Notă de moarte', Andre Bing, 31 de ani, explică faptul că a "a fost hărţuit de idioţi care nu erau inteligenţi şi cărora le lipsea înţelepciunea".

"Colegii mi-au adresat rictusuri diabolice, şi-au bătut joc de mine şi s-au bucurat de căderea mea în ultima zi", a adăugat bărbatul, şeful unei echipe de noapte care lucra din 2010 la supermarketul Walmart unde el a ucis şase persoane, dintre care două în camera de odihnă, marţi seară, după care s-a sinucis.

Andre Bing a mai scris: "Doamne, iartă-mă pentru ce urmează să fac", potrivit Agerpres.

Municipalitatea din Chesapeake, citând poliţia, a anunţat de asemenea că arma folosită, un pistol de 9mm, a fost "cumpărată legal dintr-un magazin local" chiar în dimineaţa atacului.

"El nu avea niciun antecedent penal", au precizat autorităţile.

Această dramă, care a avut loc chiar înainte de marea sărbătoare Thanksviging, este cea mai recentă dintr-o serie de atacuri din SUA.

Cu patru zile în urmă, un atac la Colorado Springs, în vestul ţării, a făcut cinci morţi şi cel puţin 18 răniţi într-un club LGBT+.

Săptămâna trecută, trei membri ai echipei de fotbal american a Universităţii din Virginia au fost ucişi de un fost coechipier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.