Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile din Suceava au confiscat ţigări în valoare de 8 milioane lei, la frontiera româno-ucraineană

contrabanda

Poliţiştii de frontieră suceveni au confiscat în primele 11 luni ale acestui an peste 768.000 de pachete de ţigări, în valoare de aproximativ 8 milioane de lei, a declarat într-o conferinţă de presă, marţi, şeful Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava, comisar-şef Cezar Călin Ciorteanu. Totodată, a fost indisponibilizate 94 de autovehicule folosite de contrabandişti la transportul ţigărilor sau ca antemergătoare.

Potrivit lui Ciorteanu, au fost găsite pachete cu ţigări de contrabandă în cutii de prăjituri, în saci cu făină, în bidoane cu detergent lichid, în jucării, ascunse pe corp sau în spaţii special amenajate în autoturismele folosite la transport. În raportul prezentat de şeful STPF Suceava se mai arată că, în primele 11 luni ale acestui an, poliţiştii de frontieră au depistat 17 autovehicule şi motociclete furate din străinătate, în valoare totală de 1,8 milioane de lei, fiind întocmite zece dosare penale, în care sunt cercetate 19 persoane pentru săvârşirea a 19 infracţiuni, conform Agerpres.

Pe de altă parte, Ciorteanu a spus că, în ceea ce priveşte migraţia ilegală, poliţiştii de frontieră au deschis trei dosare penale ce vizează opt infracţiuni în care au fost implicaţi tot atâţia migranţi, trei fiind originari din Siria, doi din Turcia şi câte unul din Uzbekistan, Turkmenistan şi Kîrgîstan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.