Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile din Turcia au arestat un suspect în legătură cu asasinarea preşedintelui din Haiti

detroitnews.com
jovenel moise

Autorităţile din Turcia au arestat un bărbat considerat a fi un suspect în asasinarea preşedintelui haitian Jovenel Moise, a relatat agenţia naţională de ştiri Anadolu, citată de DPA.

Samir Handal, unul dintre suspecţii căutaţi în legătură cu uciderea lui Moise în iulie, a fost reţinut la sosirea pe Aeroportul din Istanbul, a informat luni seară Anadolu.

El zbura din SUA în Iordania, cu escală la Istanbul, a precizat agenţia de presă, adăugând că bărbatul era căutat prin Interpol.

Suspectul a fost trimis într-o închisoare din Istanbul, după ce autorităţile au emis un ordine de arestare de 40 de zile, potrivit Agerpres.

Ministrul haitian de Externe, Claude Joseph, a scris pe Twitter că a vorbit cu omologul său turc Mevlut Cavusoglu despre arestare, fără a oferi informaţii suplimentare.

Jovenel Moise, fost om de afaceri în vârstă de 53 de ani, ajuns la putere în 2017, a fost împuşcat mortal în reşedinţa sa privată, iar soţia sa a fost rănită în atac. Un grup de mercenari columbieni sunt consideraţi principalii suspecţi, deşi nimeni nu a fost inculpat sau condamnat în legătură cu acest caz, reaminteşte Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.