Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile din Vaslui au dat, miercuri, cele mai mici amenzi pentru încălcarea ordonanţelor militare

Twitter
coronavirus

Autorităţile judeţene au aplicat cele mai mici amenzi, în cursul zilei de miercuri, când CCR a admis sesizarea Avocatului Poporului asupra Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului prin care se reglementează cuantumul amenzilor pe perioada stării de urgenţă potrivit Agerpres.

Astfel, la nivelul judeţului au fost date amenzi de aproximativ 54.000 de lei, în condiţiile în care de la începutul lunii mai la nivelul judeţului au fost date zilnic sancţiuni de peste 200.000 de lei, iar în lunile martie şi aprilie au fost zile în care cuantumul amenzilor a depăşit suma de 500.000 de lei.

"Pe data de 6 mai, 235 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, efective ale poliţiei locale şi militari din cadrul Ministerului Apărării Naţionale au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19. S-a verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse de izolare, carantinare şi deplasare în cazul a peste 318 persoane. De asemenea, peste 60 de societăţi comerciale au fost verificate cu privire la respectarea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă. Au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 54.000 lei persoanelor care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei", se arată într-un comunicat remis, joi, de Prefectura Vaslui.

În ultimele 24 de ore Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vaslui a executat 55 de misiuni cu 92 de efective, fiind constatate două contravenţii pentru care s-au aplicat două sancţiuni în valoare de 2.200 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.