Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile germane au dejucat planuri de atentate care vizau baze militare americane: Cinci suspecţi ce au legătură cu reţeaua teroristă Stat Ilamic, arestați

politia germana

Autorităţile germane au dejucat planuri de atentate care vizau baze militare americane, arestând cinci suspecţi străini care au legătură cu reţeaua teroristă Stat Islamic, informează cotidianul Le Figaro, potrivit MEDIAFAX.

Cinci indivizi originari din Tadjikistan au fost arestaţi miercuri dimineaţă în landul german Rhenania de Nord-Westphalia sub acuzaţia că pregăteau atacuri asupra unor baze militare americane şi a unor persoane care au avut poziţii critice la adresa islamului, a transmis Parchetul federal german.

Citește și: Reținută pentru 24 de ore în trecut, a ajuns acum, în plină stare de urgență, să aibă contracte cu statul! Tânăra este membru PNL

Autorităţile au efecuat percheziţii în mai multe oraşe, în principal în Essen. Indivizii arestaţi sunt suspectaţi că intenţionau să comită atacurile în numele reţelei teroriste Stat Islamic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.