Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile intervin în forţă după incendiul din Bamboo: Ce s-a decis

Inquam Photos / Octav Ganea
pompieri

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru distrugere în dosarul privind incendiul de la clubul Bamboo, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei Alexandru Georgescu. "S-a constituit. L-am preluat la Parchetul Capitalei. Pentru distrugere, deocamdată, vedem în funcţie de ce va fi", a afirmat reprezentantul PTB, întrebat dacă s-a constituit dosar şi pentru ce faptă s-a început urmărirea penală în cazul incendiului de la clubul Bamboo.

El a precizat că a fost trimisă la faţa locului o echipă de anchetatori. "Doi procurori criminalişti. Acum mă duc şi eu acolo. O să meargă şi şeful de secţie şi, mă rog, Poliţie ", a menţionat Georgescu. Cercetările în cazul incendiului de la clubul Bamboo au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cu sprijinul altor structuri din cadrul Poliţiei Capitalei, informează Biroul de presă al DGPMB.

Cercetările în cazul incendiului de la clubul Bamboo au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cu sprijinul altor structuri din cadrul Poliţiei Capitalei, informează Biroul de presă al DGPMB. Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la clubul Bamboo din capitală. Clubul a ars în totalitate, clădirea fiind prăbuşită în cea mai mare proporţie, conform Agerpres.

Citeşte şi: Primele mărturii din clubul Bamboo: 'Au fost artificii înăuntru'

Un număr de 11 victime ale incendiului din Bamboo au fost depistate cu intoxicare şi hipotermie până în prezent, informează reprezentanţii ISU Bucureşti. Conform acestora, 38 de persoane au ajuns la spital, dintre care 21 de victime transportate de SMURD şi SABIF, iar 17 cu mijloace proprii.

content-image

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.