Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile intervin la fața locului pentru oamenii din Brazii afectați de inundații

News.ro
inundatii

Continuă intervenția autorităților locale și centrale pentru a ajuta oamenii din Brazii și zonele învecinate, grav afectate de inundații. Deputatul Sergiu Bîlcea și Răzvan Cadar, care coordonează eforturile Consiliului Județean, au fost pe teren alături de ministrul mediului, Mircea Fechet.

„Situația în zonă continuă să fie critică, oamenii afectați au nevoie de ajutor, îngrijire, alimente și lucrări publice pentru a remedia stricăciunile. Oamenii de aici au fost loviți de inundații în decurs de câteva minute, este o situație cu adevărat dramatică. Salut prezența promptă a ministrului Mircea Fechet pentru că urmează să fie evaluate pagubele și transmisă la Guvern solicitările pentru despăgubiri”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

„Consiliul Județean Arad va interveni, conform atribuțiilor, pentru a ajuta cetățenii zonei calamitate, în special în domeniul refacerii drumurilor județene afectate, pentru a permite accesul la proprietățile oamenilor. Este nevoie de intervenție și pentru drumul comunal Buceava – Șoimuș. Vom colabora și cu celelalte instituții guvernamentale pentru a se dispune cât mai repede măsurile necesare pentru revenirea la normalitate și recuperarea pagubele pe care le-au suferit cetățenii” a spus vicepreședintele CJA, Răzvan Cadar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.