Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile locale din Tg.Mureș au decis că terasele pot fi acoperite cu prelate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam terase distanțare

Autoritățile locale au decis că terasele din Tg.Mureș pot fi acoperite cu prelate pentru a-i feri pe clienți de frig și precipitații. Decizia a fost luată pentru a sprijini serviciile locale de comerț și turism.

Consiliul Local din Târgu Mureș a luat decizia de a le permite proprietarilor de terase să folosească prelate pentru a-i feri pe clienți de frig și ploaie. Măsura a fost luată în cadrul unei ședințe extraordinare și în contextul discuțiilor apărute după hotărârea Guvernului privind suspendarea activităților în spațiile închise, potrivit mediafax.ro.

Citește și: PROTEST la Timișoara: piețarii din Iosefin au ieșit în stradă NEMULȚUMIȚI de închiderea piețelor

Primarul orașului Tg.Mureș, Zoltán Soós, a anunțat pe Facebook că terasele pot fi acoperite cu prelate și, în funcție de evoluția vremii, pot fi ferite și din lateral.

„Consiliul Local Municipal Târgu Mureș a decis, în ședința extraordinară de astăzi, o serie de măsuri pentru susținerea operatorilor economici în această perioadă. Potrivit hotărârii CL Târgu Mureș, terasele temporare din zona publică pot fi acoperite cu prelată, iar în funcție de starea vremii se pot feri în acest fel părțile laterale ale acestora de frig și de vânt. Decizia luată în cadrul ședinței de astăzi este menită să sprijine serviciile locale de comerț și turism”, a anunțat, pe Facebook, primarul orașului Tg.Mureș, Zoltán Soós.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.