Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile sanitare olandeze: 'Valul de infectări COVID-19 care a afectat ţara în ultimele săptămâni pare că a depăşit perioada sa de apogeu'

premiumtimesng.com
covid-19

Valul de infectări COVID-19 care a afectat Ţările de Jos în ultimele săptămâni pare că a depăşit perioada sa de apogeu, a anunţat marţi RIVM, autoritatea sanitară din această ţară, potrivit DPA.

Oficiali din domeniul sănătăţii au contabilizat 7.719 noi infectări în ultimele şapte zile, o scădere cu 37% în comparaţie cu săptămâna anterioară. Cu toate acestea, având în vedere că testele realizate la domiciliu nu sunt înregistrate oficial, se crede că bilanţul real este mult mai mare, potrivit Agerpres.

Oficialii olandezi au spus că au constatat, de asemenea, diminuări ale prezenţei virusului şi în alte aspecte. Spre exemplu, mostre prelevate din sistemele de canalizare au arătat o reducere a prezenţei virusului. Numărul pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19 şi aflaţi în spitale este de asemenea în scădere.

RIVM a lansat o serie de avertismente luna trecută după ce un nou val de infectări de toamnă s-a propagat pe teritoriul ţării, determinând o creştere a numărului de persoane spitalizate din cauza COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.