Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile se așteaptă la ce e mai rău la eliberarea certificatului digital: linie telefonică specială pentru suport tehnic

www.facebook.com
andrei baciu

Autoritățile se așteaptă la ce e mai rău la eliberarea certificatului digital de vaccinare. Din acest motiv a și fost înființat un centru call center, unde românii pot suna pentru a cere diverse sfaturi.

„O să avem un call center unde oricine are o problemă poate să sesizeze. Probeleme vor fi sesizate și vor fi distrubuite către autoriățile competente.

De exemplu, dacă un om se vaccinează cu a doua doză în România sistemul îl va percepe că e vaccinat doar cu o doză. Deci persoana ne va suna, ne va trimite documenteș și le va compara cineva, astfel încât să fie recunoscute.

Se face totul digital. Sunt foarte multe persoane care vor solicita acest certficat. N-aș vrea să fie definitoriu pentru subiectul nostru”, a spus Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, la postul de televiziune Digi24.

Baciu se așteaptă ca site-ul să înregistreze un număr mare de oameni chiar la lansare, acesta fiind și motivul pentru care autoritățile au decis să nu anunțe ora la care îl lansează.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.