Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorizarea Colectiv de catre Piedone a avut o baza legala? Prefectul raspunde

colectiv

Prefectul Capitalei, fostul procuror DNA Paul Petrovan, a oferit presei cateva lamuriri privind legalitatea Hotărârii Consiliului Local sector 4 în baza căreia Piedone a avizat clubul COLECTIV. Potrivit prefectului autorizarea Colectiv s-a facut in baza unor norme care indeplineau conditiile de legalitate. Cu alte cuvinte legislatia, normele, nu reprezinta o problema in acest caz.

„Având în vedere interesul manifestat de mass-media privind solicitarea Direcției Naționale Anticorupție adresată Instituției Prefectului Municipiului București în data de 09.11.2015, vă comunicăm următoarele:

Ca urmare a adresei primite de la Direcția Națională Anticorupție, Secția de Combatere a Corupției, înregistrată la Instituția Prefectului Municipiului București sub numărul 18.002/09.11.2015, au fost comunicate instituției solicitante următoarele:

În aplicarea art. 115 din Legea nr. 215/2001 privind administrația publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Secretarul sectorului 4 a transmis Instituției Prefectului Municipiului București atât dispozițiile emise de Primarul sectorului 4 în anul 2012, cât și hotărârile adoptate de Consiliul local al sectorului 4 în același an, documente asupra cărora a fost efectuat controlul de legalitate.

In ceea ce privește Hotărârile nr. 20/29.02.2012 și nr. 22/29.02.2015 ale Consiliului local al sectorului 4, acestea au fost transmise de Secretarul sectorului 4, prin adresa nr. 7.019/09.03.2012 a Primăriei sectorului 4 și au fost înregistrate la Instituția Prefectului Municipiului București sub nr. 4.755/12.03.2015. Asupra acestor hotărâri, în temeiul art. 19 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 340/2004 privind prefectul și instituția prefectului, republicată, cu modificările și completările ulterioare, a fost efectuat controlul de legalitate și nu au fost reținute elemente care să conducă la aplicarea art. 3 alin. (1) din Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004, modificată.

Prefect Paul Nicolae Petrovan”

sursa: curentul.info

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.