Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul atacului de la Spitalul Universitar din Ostrava s-a sinucis

rs.n1info.com
politie cehia

Suspectul în cazul atacului comis marţi la Spitalul Universitar din Ostrava (nord-estul Cehiei) s-a sinucis, a anunţat ministrul de interne ceh Jan Hamacek, citat de postul public de televiziune, transmit Reuters şi AFP, potrivit Agerpres.

La trei ore după atacul de la Spitalul Universitar din Ostrava, poliţia cehă a anunţat că un bărbat s-a împuşcat în cap în interiorul unui automobil, model Renault Laguna, căutat în urma atacului. 

''Am găsit autorul. Acest bărbat în vârstă de 42 de ani şi-a tras un glonţ în cap înainte ca poliţia să treacă la acţiune. El este mort'', a indicat poliţia. 

Poliţia a declarat că a primit apeluri referitoare la atac la ora locală 07:19 (06:19 GMT). Ofiţerii de poliţie au ajuns la locul incidentului la cinci minute după primirea primului apel.

Citește și: Estul Australiei, învăluit de un nor toxic de fum degajat de incendiile de vegetaţie

Directorul spitalului, Jiri Havrlant, a afirmat că cinci persoane au murit pe loc, iar a şasea în timpul intervenţiei chirurgicale. Alte două persoane sunt rănite grav. Niciun medic nu a fost rănit în atac, al cărui mobil este necunoscut. 

Atacul a fost comis într-o sală de aşteptare, iar victimele au fost împuşcate de la mică distanţă în cap sau în gât. Toate cele şase victime - patru bărbaţi şi două femei - sunt adulţi. 

Acesta este cel mai grav atac din Republica Cehă începând din 2015, când un bărbat a împuşcat mortal opt persoane într-un restaurant din oraşul Uhersky Brod, situat în sud-estul ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.