Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul unui jaf de bijuterii, prins la autostov de polițiștii din Bistrița

Un bărbat de 42 de ani, acuzat că a sustras o cutie de valori în care se aflau bijuterii de aproximativ 10.000 de lei, a fost prins în timp ce făcea autostopul, având bunurile furate asupra sa, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

Bărbatul ar fi comis furtul în plină zi, dintr-un imobil din localitatea Blăjenii de Sus.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

"La orele amiezii, în 21 februarie, un bărbat de 42 de ani din Feldru ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil din localitatea Blăjenii de Sus. De aici ar fi sustras o cutie de valori, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei. La scurt timp după comiterea faptei, în localitatea Blăjenii de Jos, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au identificat bărbatul, făcând autostopul, în încercarea de a se deplasa în municipiul Bistriţa, având asupra sa bunurile sustrase", a precizat IPJ.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubiţilor, iar bărbatul de 42 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.