Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autospecială de pompieri aflată în misiune, implicată într-un accident rutier: o șoferiță i-a lovit în plin pe pompieri

Mediafax
pompieri

O femeie a ajuns, duminică, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani după ce autoturismul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident de circulaţie cu o autospecială de pompieri a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, informează Agerpres.

"O autospecială ISU a fost implicată, duminică seara, într-un accident de circulaţie cu un alt autoturism pe raza oraşului Odobeşti. În urma impactului, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital. Maşina de pompieri se întorcea din misiune şi avea semnalele luminoase de avertizare în funcţiune", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoturismul a fost proiectat în gardul unei locuinţe.

"La ora 16,05, pe DN 2M pe raza localităţii Unirea - Odobeşti a avut loc o coliziune între un autoturism şi o autospecială ISU, ambele circulând în acelaşi sens către Focşani. Din impact, autoturismul a fost proiectat în gardul unei locuinţe. Conducătoarea auto a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauza producerii accidentului", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Citeste si: VIDEO - Premierul României a anunțat care este starea de sănătate a medicului din Belgia

Potrivit ISU Vrancea, pompierii se întorceau de la Jariştea, unde au intervenit pentru scoaterea unei femei de 74 de ani, care a căzut, accidental, într-o fântână. Bătrâna a fost predată, fără semne vitale, echipajului de ambulanţă sosit la faţa locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.