Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autostrada Brașov-București: CNAIR oferă 332.354.022,55 de lei pentru construcția a 5,2 km

Foto news.ro
arheologi autostrada centura timisoara

CNAIR a lansat licitația publică pentru construirea Autostrăzii Brașov-București, sectorul cuprins între Comarnic și Predeal, respectiv 5,2 kilometri. Licitația a fost lansată pe SEAP, iar ofertanții trebuie să facă dovada că „au dus la bun sfârșit în ultimii 5 ani lucrari de construcție nouă și/ sau lărgire și/ sau modernizare de drumuri naționale și/ sau drumuri expres și/ sau autostrăzi în valoare cumulata de minim 65.000.000 lei fară TVA la nivelul a maxim 2 contracte, informează brasovstiri.ro.

Din punct de vedere al dotărilor cei care se înscriu la licitație trebuie să dispună sau să aibă acces acces la urmatoarele utilaje, instalații și echipamente tehnice pentru execuția lucrărilor: Stație de preparare mixturi asfaltice – 1 bucată, stație de betoane – 1 bucată, autobasculante – 10 bucați, autobetoniere – 1 bucată, autogreder – 1 bucată, eșaloane de asfalt (repartizator asfalt+3 cilindrii compactori) – 1 bucată, buldozer – 1 bucată, automacara – 1 bucată, compactoare terasament – 1 bucată, compactoare terasamente picior de oaie – 1 bucată, instalații piloți forați– 1 bucată.

Totodată pentru obținere a punctajului maxim ofertantul va trebui să asigure o garanție a lucrărilor de 120 de luni. Valoarea estimată a lucrărilor este de 332.354.022,55 de lei, pentru cei 5,2 km de autostradă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.