Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autostrada de Centură Bucureşti Nord: A fost desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia lotului 3

Europa FM
CNAIR

Proiectarea şi execuţia Lotului 3 a sectorului Nord din Autostrada de Centura Bucureşti (A0) vor fi realizate de compania IC Ictaş Inşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş., potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), transmis, joi, AGERPRES.

Desemnarea câştigătorului a avut loc joi după un procesul de reevaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului de "Proiectare şi Execuţie Autostrada de Centura Bucureşti km 0+000-km 100+900, Sector Centura Nord km 0+000-km 52+770, Lot 3: km 39+000-km 47+600".

Valoarea contractului este de 413.665.346,64 lei (fără TVA), iar durata acestuia este de 30 de luni, din care 12 luni sunt destinate perioadei de proiectare şi 18 perioadei de execuţie a lucrărilor.

În acelaşi timp, perioada de garanţie a lucrării se întinde pe zece ani, potrivit Agerpres.ro.

Lungimea acestui sector este de 8,60 km. În cadrul contractului, viitorul antreprenor va realiza mai multe lucrări de artă complexe, ce includ şapte pasaje pe şi peste autostradă (două dintre acestea cu lungimi de 318,30 metri, respectiv 466,50 metri).

Conform CNAIR, semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii, respectiv după soluţionarea contestaţiilor sau plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.