Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoturism furat din Olanda, depistat de poliţiştii de frontieră într-o parcare din Suceava

Road & Truck
bentley interior masina lux
Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au depistat un autoturism marca Mercedes-Benz, în valoare de peste 35.000 de euro, semnalat ca furat, alertă introdusă de Olanda.

În data de 24 mai, la nivelul STPF Suceava s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, iar în jurul orei 18.30 un echipaj al poliţiei de frontieră a identificat într-o parcare de pe raza municipiului Suceava, un autoturism marca Mercedes-Benz, ce aparţinea unei persoane de sex feminin, cetăţean român, în vârstă de 33 ani, domiciliată pe raza judeţului Suceava.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul, fabricat în anul 2016, figurează ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile olandeze din data de 14 februarie 2022.

În această cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de 175.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.