Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autovit: 'În perioada martie-aprilie s-au înregistrat cele mai mari scăderi din istorie, astfel că piaţa de maşini a avut semnificativ de suferit'

APIA
masini

În perioada martie-aprilie s-au înregistrat cele mai mari scăderi din istorie, astfel că piaţa de maşini a avut semnificativ de suferit, chiar pe anumite segmente de maşini scăderile au fost şi de 70%, a declarat luni Sorin Bălan, director operaţiuni la Autovit, la ZF Live, potrivit Mediafax.

Citește și: Rareș Bogdan dezvăluie varianta PNL pentru funcția de Avocat al Poporului: Nu e Ana Birchall

„Situaţia nu este una fericită, cred că nu se aştepta nimeni la o evoluţie de genul acesta, erau semne la finalul anului trecut şi începutul anului acesta care ar fi pus bazele unei evoluţii mai bune. Am avut căderi pe toate liniile chiar încă din ianuarie pe anumite segmente, mai ales în ceea ce priveşte maşinile noi. Perioada martie-aprilie a fost probabil una cu cele mai mari scăderi din istoria de până acum, în sensul în care am avut scăderi de peste 70% pe anumite segmente de piaţă şi poate mai mult în anumite situaţii”, a spus Bălan, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.