Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avalanșă în estul Turciei - Cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața

avalansa

O avalanşă a surprins un microbuz şi un utilaj de dezăpezire în provincia Van, din estul Turciei, a informat miercuri agenţia de presă Anadolu, citată de Xinhua.

"Şapte persoane au fost salvate în timpul operaţiunilor de căutare. Din păcate, alte cinci au fost descoperite decedate sub zăpadă", a declarat guvernatorul provinciei Van, Mehmet Emin Bilmez.

Cel puţin două persoane s-ar mai putea afla sub zăpadă, aşa că eforturile de salvare continuă, a precizat oficialul, avertizând totodată cu privire la riscul producerii unei noi avalanşe.

Avalanşa s-a produs în districtul Bahçesaray din provincia Van - unde condiţiile climatice sunt dure în timpul iernii - în apropierea trecătorii Karabet, la o altitudine de 3.000 de metri.

Agenţia Anadolu a relatat că între 10 şi 15 persoane, între care şi copii, se aflau în microbuz în momentul accidentului, informase marţi AFP.

Imaginile difuzate de mass-media turce au arătat zeci de salvatori şi localnici care interveneau pentru căutarea supravieţuitorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.