Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avalanșă în nordul Italiei - Trei persoane și-au pierdut viața

avalanșă

Trei persoane de naţionalitate germană - o femeie de 35 de ani şi două fetiţe, dintre care una în vârstă de şapte ani - au murit sâmbătă în urma unei avalanşe produse în Val Senales, o vale montană din regiunea italiană Alto Adige din nordul Italiei, au anunţat companiile mass-media din această ţară, citate de AFP potrivit Agerpres

Cele trei victime schiau la jumătatea zilei pe pista Teufelsegg, situată la o altitudine de circa 2.400 de metri pe gheţarul din Val Senales, la frontiera italo-austriacă, în momentul în care au fost surprinse de o avalanşă. 

Descoperite sub zăpadă de echipajele de intervenţie, alcătuite din 70 de salvamontişti, schioarea de 35 de ani şi fetiţa de şapte ani, aflate într-o stare de hipotermie avansată, nu au mai putut fi reanimate la faţa locului. 

Al doilea copil, a cărui vârstă nu a fost precizată, a fost transportat de urgenţă la un spital din oraşul Trento într-o stare gravă, dar a murit sâmbătă după-amiază. 

Alte două persoane care făceau parte din acelaşi grup de schiori au fost rănite în timpul avalanşei, însă vieţile lor nu sunt în pericol, a precizat presa italiană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.