Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avantajele unei sticle reutilizabile cu apă de băut care îți vine la ușă

La Fântâna
apa minerala La Fantana Talmaciu

Mulți români încă nu au încredere în apa de la robinet – și, nu de puține ori, pe bună dreptate. În schimb, aceleași persoane își cară aproape zilnic apa de la magazin. Însă, pe lângă disconfortul creat de drumurile neașteptate după apă și timpul pierdut pentru acestea, ambele acceptate din dorința de a bea acasă o apă mai bună, românii își iau în continuare apa la PET.

Din diverse motive, căratul apei de la magazin încă este o practică des întâlnită, iar PET-urile ce rezultă din consumul zilnic de apă al milioane de oameni duc la priveliștile neplăcute de pe stradă, din parcuri sau din natură. Dacă totuși te afli printre cei care vor o schimbare, dar vor să economisească și bani, timp sau energie pentru căratul apei din magazin, poți apela la o soluție simplă, convenabilă, confortabilă și eco – serviciul de livrare a apei la domiciliu al companiei La Fântâna, ce are câteva avantaje greu de ignorat:

Soluția pentru mai puține PET-uri

Munții de PET-uri de care ne lovim deseori în orașe sau în natură nu sunt doar deranjanți, ci și nocivi pentru natură. Amploarea problemei se află chiar în numere: mai puțin de jumătate din cele 500 de miliarde de PET-uri produse anual sunt reciclate. În multe locuri, reciclarea nu este mereu posibilă și nici facilă din cauza unor factori diverși – de la lipsa educației ecologice până la procesele fizico-chimice complexe pe care reciclarea la scară largă le presupune.

O sticlă reutilizabilă de 8 litri cu apă de izvor care îți vine la ușă

La Fântâna a dezvoltat și lansat un serviciu accesibil, confortabil și mai ecologic, grație reutilizării sticlelor în interiorul unui circuit controlat. Apa de izvor din aceste sticle este extrasă de la Tălmaciu, județul Sibiu. Este o apă oligominerală, cu o mineralizare totală de sub 500 mg/l, cu gust plăcut și echilibrat, datorat sărurilor de calciu și magneziu, cu un conținut redus de sodiu și cu o compoziție minerală stabilă. În fabrica modernă în care o îmbuteliază, La Fântâna are și un laborator, unde testează apa permanent.

Cel mai ușor mod prin care îți poți lua apa

Sistemul propus de La Fântâna este deopotrivă simplu și prietenos – și cu portofelul și cu mediul înconjurător. Pe scurt, compania îmbuteliază apa de izvor în acele sticle reutilizabile, pe care apoi le livrează oricui, oriunde în țară, pe baza unei comenzi în magazinul online.

La prima comandă, achiziționezi un pachet START, care poate include 6, 8 sau 10 sticle. Doar la această primă comandă plătești și ambalajele, adică sticlele reutilizabile. După ce consumi apa, poți comanda pachete REFILL, în care nu mai plătești și ambalajele. Echipele de livrare din flota companiei îți aduc sticlele comandate pline și le preiau pe cele goale. Iar apa, calculată la litru, costă cât ar costa și luată la PET, din magazin. Cel mai important este, însă, că nu mai introduci în circuit ambalaje de tip PET.

Dacă vrei acasă o apă sigură și bună pentru băut, livrată într-un ambalaj mai prietenos cu mediul înconjurător, atunci noul serviciu La Fântâna este soluția potrivită pentru casa, buzunarul și pentru timpul tău!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.