Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avarie pe Magistrala Berceni din Sectorul 4: Apa caldă și încălzirea sistate în 1.100 de blocuri

blocuri sector 4

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, luni, că, din cauza unei avarii produse la Magistrala Berceni, furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire va fi sistată pentru aproximativ 1100 de blocuri din Sectorul 4.

Compania a precizat, luni, într-un comnicat de presă, că punctele termice care alimentează imobilele din zona Tineretului nu vor fi afectate, potrivit news.ro.

Avaria s-a produs pe Magistrala Berceni, pe strada Turnu Măgurele, în zona complexului comercial   "Grand Arena Mall" pe conducta cu diametrul de 1000 mm.

”Magistrala are o vechime de peste 55 de ani, anul punerii în funcţiune fiind 1968. Iniţial, în cursul dimineţii, echipele companiei au încercat izolarea avariei din căminul de manevre situat la intersecţia străzii Luică cu Bulevardul Constantin Brâncoveanu, însă din cauza volumului mare de apă, care nu a putut fi evacuată, se impune închiderea magistralei din incinta CTE Progresu, până la evacuarea apei din acest cămin”, a transmis Termoenergetica.

Potrvit companiei, au fost deja începute, în regim de urgenţă, manevrele tehnice de sectorizare, închidere şi golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparaţia avariei şi încărcarea magistralei.

 

”Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură va fi sistată până în data de 14 februarie 2024, ora 23.30, însă pe măsură ce intervenţia se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcţiune înainte de termenul estimat”, a mai transmis compania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.