Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avea vertij, a chemat ambulanța, n-a mai venit Salvarea, era ok, s-a dus acasă, s-a spânzurat, a fost salvat de polițiști - Scenariu de Caragiale în Argeș

spanzurat streang

Avea vertij, a chemat ambulanța, n-a mai venit Salvarea, era ok, s-a dus acasă, s-a spânzurat, a fost salvat de polițiști - Scenariu de Caragiale în Argeș

O poveste de-a dreptul halucinantă a avut loc în județul Argeș. Un bărbat a ținut pe autoritățile timp de șapte ore, în care a chemat ambulanța, după aceea a spus că este ok, apoi s-a spânzurat și, într-un final, a fost salvat de polițiști.

Miercuri, in jurul orei 11.50, Ion I., de 56 de ani, din localitatea Costești, județul Argeș sună la 112 sesizând ca se simte rău. Apelul este preluat de ambulanță care poartă discuții cu bărbatul și ii recomandă să își ia tratamentul, acesta declarând că suferă de vertij, fără să se deplaseze la pacient.

La ora 13.17 apelantul revine cu apel la Ambulanță, prin 112, sesizând ca nu a venit nimeni la el, precizând că a plecat de acasă.

După ora 16, bărbatul sună din nou la 112 și anunță că se va spânzura, deoarece nu a venit ambulanța la el.

La ora 16.46, reprezentanții Ambulanței sună la 112 și solicită locația exactă a pacientului deoarece nu știe unde se ajungă, fiind în deplasare.

Ambulanța revine cu apel la poliție că nu mai este nevoie de intervenția medicală deoarece apelantul a precizat că nu mai solicită îngrijiri. Echipajul de pe salvare se întoarce din drum.

La apelul de la 16.30  a fost trimis, în același timp un echipaj de politie de la SPR 15 Stâlpeni, Politia Câmpulung, care l-a identificat pe apelant în stare bună de sănătate, fără probleme vizibile. În acest timp echipajul de poliție primește un alt apel 112, respectiv că o fată s-a tăiat și are nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii pleacă la celălalt apel, acolo unde intervenția se încheie în jurul orei 18.30.

Echipajul revine imediat la Ion I., pe care îl găsesc la domiciliu spânzurat în curte,. Agenții intervin de urgență, îl dau jos din ștreang și reușesc să îi mențină funcțiile vitale.

Ambulanța a fost anunțată urgent, iar la ora 18.47, reprezentanții de la salvare sună și precizează ca nu au echipaj disponibil și va ajunge un echipaj în circa 20 de minute. În tot acest timp, polițiștii care l-au salvat pe bărbat au încercat să-l țină în viață, au precizat surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.