Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avere de consilier PNL din Capitală. Politicianul care are o VILĂ cât un bloc de 40 de apartamente

Jurnalul.ro

Un politician discret, actualmente consilier local PNL în Sectorul 5,  se laudă cu o avere care îl face chiar şi pe celebrul magnat al marmurei Adriean Videanu să fie gelos. Conform Jurnalul.ro , Mihai Bârsan deţine mai multe imobile, printre care şi o vilă situată în București care se întinde pe nu mai puţin de 3.000 de metri pătraţi.

Faceţi cunoştinţă cu Bârsan Faraonu’

Povestea lui Mihai Bârsan devine de-a dreptul spectaculoasă atunci când vorbim de averea sa. Liderul liberal a declarat, pe lângă leafa de la firma sa de pază, venituri de 7.068 lei de la Primăria Sectorului 5, 13.800 lei din chirii, bijuterii în valoare de 100.000 lei şi un garaj în care se află o Toyota, un Opel Corsa, un Opel Vectra şi un Mercedes.

Şi acum să facem cunoştinţă şi cu Bârsan Faraonu’. Iar aici chiar nu prea avem loc de exagerări. Politicianul deţine un teren de 22.000 metri pătraţi în Botoşani, o casă de 150 metri pătraţi şi una de 280 metri pătraţi, ambele în Sectorul 5, încă o casă de 2.029 metri pătraţi în Botoşani şi o entitate imobiliară pe care o declară tot casă, în Sectorul 5 al Capitalei, cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, construită în regie proprie în anul 1999.

Ca să vă faceţi o idee ce înseamnă o clădire cu o suprafaţă construită de 3.000 de metri pătraţi, aceasta ar fi echivalentul unui bloc cu 40 de apartamente, la o suprafaţă medie rezonabilă de peste 70 metri pătraţi pe locuinţă. Citiţi articolul întreg aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.