Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Averea șefei interimare a Procuraturii Anticorupție: Apartament de jumătate de milion și o mașină

avere

Procurora Elena Cazacov este noua șefă interimară a Procuraturii Anticorupție. O decizie în acest sens a fost aprobată vineri, 15 octombrie, prin ordinul Procurorului General interimar Dumitru Robu.

Astfel, potrivit declarației de avere depusă în data de 30 martie 2021, la Autoritatea Națională de Integritate, Cazacov a obținut un salariu de peste 311.786 de lei de la Procuratura Anticorupție, tranmsite presa din Republica Moldova.

Elena Cazacov deține un apartament cu suprafața de 71,5 m.p. în valoare de 455.502 lei, dobândit în anul 2015 printr-un contract de vânzare-cumpărare. În anul 2013 a cumpărat un autoturism de model Skoda Fabia (an. fab. 2006) în valoare de 21.892 lei.

Totodată, Elena Cazacov a obținut pentru vânzarea unui automobil de model Hyundai un venit în sumă de 43.000 de lei.

De asemenea, pe parcursul anului 2020, ea a obținut o indemnizație în sumă de 16.000 de lei de la Ministerul Finanțelor, iar în legătură cu concediul medical, a primit de la CNAS o indemnizație în valoare de peste 19.000 de lei.

Noua șefă interimară a Procuraturii Anticorupție deține un automobil de model KIA care a fost dobândit în anul 2020, iar conform documentului care îi certifică proveniența, suma acestuia constituie 9.367 EURO.

Realitatea.md amintește că ieri, 15 octombrie, Elena Cazacov a fost numită în calitate procuroară-șefă interimară a Procuraturii Anticorupție. Elena Cazacov și-a început cariera de procuroră în 2010, în cadrul Procuraturii Generale.

În anul 2013, Elena Cazacov a fost numită în funcția de procuroră în cadrul Secţiei combatere trafic de ființe umane a Procuraturii Generale, iar în 2018 a fost transferată în funcția de procuroră în cadrul Procuraturii Anticorupție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.