Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENT Articol neadresat celor care nu au fost furați! Lui îi datorăm pușcăriașii celebri

Aproximativ 27.400 (de) rezultate (0,34 secunde)! Este răspunsul primit de la motorul de căutare Google atunci când tastăm numele GHEORGHIȚĂ MATEUȚ.

Avertismentul din titlu este justificat total. Acest articol nu este adresat acelor oameni care simt că nu ar fi fost furați de clienții avocatului Gheorghiță Mateuț. Lui Gheorghiță Mateuț trebuie să-i mulțumim pentru că avem pușcăriile pline de personaje celebre.

Gheorghiță Mateuț le-a adus bucurie unor români prin felul în care și-a apărat clienții. I-a apărat așa de bine că au ajuns în pușcărie.

Dar, cum a ajuns celebru Mateuț? Nu pentru că ar fi câștigat Gheata de Aur. Acela e Dorin Mateuț. Nici pentru că ar fi un Gheorghe care ar fi omorât vreun balaur. Gheorghiță Mateuț este avocatul recunoscut pentru clienții săi celebri care au ajuns în pușcării.

Mateuț l-a apărat pe Gigi Becali, care a ajuns în pușcărie. Adrian Năstase s-a încrezut și el în Mateuț și a primit închisoare. Ministrul Relu Fenechiu a ajuns după gratii după apărarea lui Mateuț. Sorin Apostu, fostul primar al Cluj-Napocii. Costel Cășuneanu, Dan Voiculescu, Gică Popescu, George Copos, Dinu Patriciu, Dan Diaconescu au dat și ei bani grei pentru ca Mateuț să-i ”bage” după gratii. Lista poate continua cu Codruț Șereș, fost ministru, miliardarul Ovidiu Tender și alții.

Însă, ceea ce e interesant la Mateuț este că mereu face recurs la prima instanță, iar clienții lui primesc cu executare sau o pedeapsă dublă la cea finală. A pățit-o Gică Popescu, cel care luase cu suspendare inițial, cu executare la final în Dosarul Transferurilor. Gigi Becali, care a fost achitat prima dată în Dosarul Valiza. Dan Voiculescu, de la 5 ani a ajuns la 10 ani. Dan Diaconescu a plătit și el la recursul lui Mateuț, când a primit 5 ani și jumătate de pușcărie, după ce avusese doar 3 ani la prima instanță.

Mateuț a povestit cum Dinu Patriciu i-a pus la dispoziție un avion doar al lui cu o stewardesă. E singurul care a scăpat. Acum, Mateuț e avocatul preferat al românilor care se simt răzbunați. Deși răutăcioșii i-au dat porecla ”Rateuț”, Gheorghiță Mateuț rămâne avocatul cu cei mai mulți pușcăriași celebri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.