Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment ciudat al Poliției din Ucraina: Atenție la persoanele cu elemente roșii pe haine!

Departamentul Național de Poliție din Ucraina cere cetățenilor să acorde o atenție deosebită persoanelor cu elemente roșii pe haine și să raporteze orice persoane sau obiective suspecte.

„În ceea ce privește agresiunea Federației Ruse în Ucraina, polițiștii au intensificat măsurile pentru asigurarea ordinii și a legii pe străzi. Poliția asigură siguranța cetățenilor și ordinea publică.

Totodată, oamenii legii atrag atenția cetățenilor asupra persoanelor și/sau obiectelor suspecte. Toate obiectele suspecte, precum și persoanele suspecte cu articole roșii pe haine, trebuie raportate la linia specială de poliție - 102.

De asemenea, cerem tuturor civililor să nu iasă afară în uniformă sau îmbrăcăminte tactică.

Memento: mai devreme, șeful Poliției Naționale a Ucrainei a plasat toate unitățile în alarmă de luptă. Poliția protejează legea și ordinea și le cere cetățenilor să rămână calmi și să aibă încredere doar în informațiile oficiale.

De asemenea, șeful Poliției Naționale a Ucrainei a dispus eliberarea de arme veteranilor din Afaceri Interne care și-au exprimat dorința de a proteja Ucraina de agresiunea armată a Federației Ruse”, se arată într-un comunicat al Poliției.

CONTEXT

Trupe şi vehicule militare blindate ruse au pătruns, joi dimineaţă, în Ucraina dinspre Belarus, afirmă surse locale citate de postul de televiziune american CNN.

Explozii puternice au fost auzite joi dimineaţă la Kiev, la Odessa, în sud, la Harkov, la frontiera rusă, şi în estul Ucrainei după anunţul preşedintelui rus Vladimir Putin de declanşare a unei operaţiuni militare împotriva acestei ţări.

Comandatul Forțelor Armate ale Ucrainei a cerut militarilor ucraineni să producă „daune maxime invadatorilor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.