Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment de la meteorologi: Ce se întâmplă cu vremea

Avertisment de la meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea. Temperaturi ridicate pentru această perioadă în următoarele zile, în aproape toate regiunile. Valorile maxime se vor încadra între 2 grade în estul Transilvaniei şi 12 grade în zonele de deal din sud şi est. Vom mai avea parte de câteva zile frumoase de primăvară, la început de iarnă, după care vremea se răceşte accentuat.

Citeşte şi: Guvernul Cioloş pune la zid Biserica Ortodoxă: Să ia bani din fonduri europene

Meteorologii spun că în următoarele zile, un val de aer polar, care va traversa ţara noastră, va aduce frig şi precipitaţii. Soarele generos şi temperaturile ridicate sunt umbrite doar de ceaţă şi burniţă, prezente, mai ales dimineaţa şi seara, în sud-vestul Munteniei, Oltenia, Transilvania şi Crişana. Duminică, în zonele de deal şi de munte, vremea va fi predominant frumoasă şi mult mai caldă decât în mod normal pentru prima decadă a lunii decembrie. Izolat, spun specialiştii de la ANM, se va semnala burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaţilor Orientali.

Citeşte şi: Cum planifică ISIS atentatele: FOTO ŞOCANTE cu metodele de execuţie

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 14 grade în dealurile subcarpatice ale Olteniei şi Munteniei. De marţi scad temperaturile Săptămâna începe tot cu vreme frumoasă şi mult mai caldă decât în mod normal pentru prima decadă a lunii decembrie, iar cerul va fi variabil. În zonele joase din vestul, nord-vestul şi centrul ţării, local în cele din sud şi pe arii restânse în est se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, iar izolat vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi chiar 16 grade. De marţi, 8 decembrie, mercurul din termometre începe să scadă treptat, astfel că, până la sfârşitul săptămânii, în Bărăgan, nu vor fi mai mult de 6 grade, conform adevărul.

Citeşte şi: O nouă crimă zguduie lumea arabă: Atentatul ar avea legătură cu Al Qaida

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.