Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment de la meteorologi - Ninsori, ploi și polei până mâine dimineață. Care sunt județele vizate

alerta meteo

Meteorologii au actualizat marți ultima informare meteo, anunțând ninsori, ploi și polei până miercuri la ora 10. Totodată, ANM a emis o avetizare cod galben de viscol, în vigoare până miercuri la ora 10 în șapte județe.

Potrivit actualizării, începând de marți de la ora 11.00 până miercuri la ora 10.00, se vor înregistra precipitații moderate cantitativ, respectiv ninsori, precipitații mixte și polei.

Va ploua sau ninge moderat în toate regiunile, urmând să se depună un strat nou de zăpadă. În vestul țării trecător va fi lapoviță și ploaie. În regiunile sud-estice și în extremitatea de sud se vor semnala mai ales ploi. Se va forma polei.

O nouă bază secretă de rachete în Coreea de Nord? Jocul pervers al 'omului rachetă', devoalat în contextul summitului cu Donald Trump

Meteorologii anunță până spre sfârșitul săptămânii precipitații în cea mai mare parte a țării, mai însemnate cantitativ în jumătatea de sud.

Totodată, ANM a emis și o avetizare cod galben de viscol, în vigoare până miercuri la ora 10 în județele Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Prahova.

În Munții Banatului și în cea mai mare parte a Carpaților Meridionali va ninge viscolit, iar vântul va avea intensificări în special la altitudinile mari, cu rafale de peste 80 -90 kilometri pe oră, zăpada fiind spulberată și troienită, condiții în care vizibilitatea va scădea semnificativ.

În județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea și în cea mai mare parte a județelor Argeș și Caraș-Severin va ninge local însemnat cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.