Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENT de la un fost consilier prezidențial: Se pune la cale cea mai mare înșelătorie PNL-PSD

pnl psd

Unul dintre foștii consilieri ai lui Traian Băsescu transmite un avertisment pentru români. Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu trage un semnal de alarmă cu privire la modificările Codului electoral. Acesta susține că circumscripția diaspora va avea 7 parlamentari.

Citește și: Ipoteză șocantă despre George Scutaru: I s-a descoperit ceva în trecut care-l face incompatibil

„Cred că se pregătește cea mai urâtă înșelătorie din ultimii 25 de ani. Cred că politicienii au resurse inepuizabile de minciună și cinism. Comisia parlamentară pentru elaborarea Codului electoral a bătut deja palma pentru votul pe liste și numărul de circumscripții. Circumscripția diaspora va avea 7 parlamentari", e de părere Sebastian Lăzăroiu.

Acesta nu crede că se va mai opune cineva votului prin corespondență.

"Pentru că nu mai contează dacă votează un milion sau trei milioane de români din afara granițelor. Ponderea lor în Parlament e fixă: 1,6% sau 7 mandate. Spre comparație, un milion de voturi din țară cumpărate cu găleți vor valora 70 de mandate de parlamentar. Când se va trage linie vor spune: ați vrut vot prin corespondență? V-am dat. Puteți să votați și de două ori fiecare, că tot 7 mandate de parlamentar aveți alocate. Și nu uitați, PNL e deja complice la înșelătoria asta. Pentru că au votat cot la cot cu PSD decupajul circumscripțiilor. Singura corectură care se mai poate face este ca voturile românilor din afară să fie alocate circumscripțiilor electorale în care au adresa din buletin. Dar n-o să vedeți așa ceva”, susține Sebastian Lăzăroiu.

Citește și: Elena Udrea: Sufăr, se face un abuz asupra mea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.