Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi - Cod GALBEN în 25 de județe

facebook.com
meteo

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o atenționare cod galben de vânt puternic, valabilă miercuri de la ora 16.00 până joi la ora 20.00 în 25 de județe, potrivit Mediafax.

Începând miercuri de la ora 16.00 până joi la ora 20.00, în Carpații Meridionali și local în Orientali, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 90…100 km/h.

În Moldova, vântul se va intensifica treptat, local și temporar cu rafale de 55...65 km/h, iar în cursul zilei de joi (23 ianuarie), 70...80 km/h.

Citește și: Beneficiile UIMITOARE ale sucului de sfeclă roșie: Ține cancerul la distanță, tratează anemia și infecțiile urinare

Intensificări ale vântului se vor semnala și în sud-vestul Olteniei în seara de miercuri și în noaptea de miercuri spre joi, iar în nord-estul Munteniei și în Dobrogea îndeosebi joi, unde rafalele vor depăși 55...65 km/h.

Județele vizate sunt Suceava, Neamț, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Dolj, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Caraș Severin, Hunedoara, Botoșani, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea și Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.