Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment dur din partea Băncii Mondiale pentru România

Banca Mondială transmite un avertisment dur României. Averile oamenilor de afaceri și politicienilor arestați trebuie confiscate.

'Trebuie crescută eficiența guvernelor și combaterea corupției. În ultimele 18 luni am stabilit relații cu Guvernul și cu primul ministru pentru a rezolva câteva probleme majore pentru crearea unei unități strategice care să lucreze cu noi și care să urmeze recomandările specifice de la Comisia Europeană. În lupta împotriva corupției România a făcut progrese majore în această zonă. Văd că nu trece o săptămână fără ca un personaj cunoscut să nu fie anchetat. Trebuie ca sistemul judiciar din România să se axeze asupra bunurilor furate. Acestea trebuie confiscate și recuperate și banii oamenilor trebuie recuperați. Politicienii și oamenii de afaceri corupți sunt arestați, dar ies după un an sau doi și se bucură în continuare de toate bunurile pe care le-au sustras din avutul public', a spus Ismail Radwan, specialist al Băncii Mondiale, citat de Agerpres.

Senatul României a făcut un mare pas înapoi zilele trecute fix în această problemă. Cu ajutorul celor din PNL a picat legea privind înființarea agentiei de recuperare a prejudiciilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.