Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment dur din partea CSM în privinţa interceptărilor din dosare: 'Renunţăm la statul de drept'

csm

Avertisment dur din partea unui important membru al CSM pentru fanii interceptărilor din dosarele din Parchete. Horaţius Dumbravă spune că se ajunge mult prea uşor la astfel de probe şi trebuie să intervină o schimbare.

"Se ajunge mult prea uşor la astfel de probe care au o doză de subiectivism. Poţi să ai şi altfel de probe. E prea uşor când acordăm astfel de avize de interceptări. Dacă renunţăm şi restrângem drepturile omului, renunţăm la statul de drept. Am trăit perioade de genul ăsta, când voiam omul nou. Noi nu mai vrem omul nou. Avem o societate coruptă, e adevărat, dar nu avem voie să renunţăm la lipsa drepturilor cetăţenilor. Dacă judecătorul e stăpân pe el şi pe dreptate şi dacă taxează abuzurile din toate părţile, nu am avea de ce să ne îngrijorăm.

Din 2010-2011, DNA a avut propriul centru de interceptări. Sper să nu existe colaborări în afara termenului legal. Flux de informaţii între servicii şi Parchete. Au crescut uimitor de mult interceptările tehnice. 16000 de incerceptări tehnice în 2015. Au ajuns vedete. Trebuie să găsim explicaţii", a spus Horaţius Dumbravă pe B1TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.