Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment lansat de Poliția Rutieră: Vizibilitate sub 100 de metri pe Autostrada Soarelui, din cauza ceții

ceata

Traficul rutier se desfăşoară, joi dimineaţă, în condiţii de ceaţă densă pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 64 şi 80, unde vizibilitatea este redusă sub 100 de metri, anunţă Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că vizibilitatea este redusă sub 100 de metri, din cauza ceţii, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe tronsonul kilometric 64-80.

"Reduceţi viteza! Măriţi distanţa de siguranţă între autovehicule! Folosiţi luminile de ceaţă! Nu opriţi pe benzile de rulare sau pe banda de urgenţă", au fost sfătuiţi şoferii.

Avertizări similare au fost emise, joi dimineaţă, pentru mai multe drumuri din judeţele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov şi Dâmboviţa, unde ceaţa a redus vizibilitatea sub 200 de metri, iar pe alocuri sub 50 de metri, dar şi pentru autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, de la kilometrul 36 până la intrarea în Capitală, precum şi pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe întregul tronson, vizibilitatea fiind scăzută pe alocuri sub 200 de metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.