Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment macabru al unui fost poliţist judiciar: Anchetatorii ar putea găsi şi alte victime ale monstrului din Caracal

Inquam Photos / Octav Ganea
Gheorghe Dinca

Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă, suspectul care duminică a recunoscut că a comis două crime, ar putea avea la activ mai multe omoruri. Potrivit lui Șuhan, anchetatorii trebui să găsească acum cadavrele.

„Mi-e teamă că acest om are la activ mai multe victime. Faptul că el a recunoscut aceste omoruri, într-un interval de timp relativ scurt, mă îndeamnă să cred că a recunoscut cu relativă ușurință, tocmai pentru a ascunde alte crime comise”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Valeriu Șuhan, fost polițist judiciar.

Potrivit acestuia, zâmbetul criminalului este doar o mască, pentru a face față presiunilor din partea celor care îl anchetează, și a celor care îl judecă.

„Zâmbetul lui este o mască, nu este o stare de inconștiență, este o mască astfel încât să facă față presiunilor vecinilor, de exemplu.. Dar cu siguranță el va fi supus unei expertize medico-legale de natură psihiatrică, pentru a se stabili dacă a avut, sau nu, discernământ”, susține Valeriu Șuhan.

Potrivit fostului polițist judiciar, anchetatorii trebuie să găsească acum cadavrele, sau resturile umane ale celor două fete.

„Este important ca anchetatorii să afle de la el cum a suprimat viața fetelor, le-a înjunghiat, le-a sugrumat, le-a lovit? Trebuie aflat unde sunt cadavrele, sau celelalte rămășițe, și este foarte important unde sunt armele, sau arma crimelor”, a mai precizat Șuhan.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.