Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment meteorologic: vreme rea în mare parte din țară

facebook.com
meteo

Până sâmbătă la prânz este cod roșu de ploi abundente în județele Mehedinți, Caraș-Severin și în zona de munte a județelor Gorj și Hunedoara, informează Rador.

Tot până atunci este cod portocaliu de cantități însemnate de apă în jumătate de vest a Olteniei, sudul Banatului, zona Carpaților Occidentali, nordul Carpaților Orientali și vestul Carpaților Meridionali și cod galben de instabilitate atmosferică în Crișana, în nordul Banatului, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei, în nord-vestul Moldovei și estul Olteniei.

Ploile au cauzat deja probleme în mai multe zone. Aproximativ 100 de persoane din localitatea Mălăești au rămas izolate după ce podul care o leagă de localitatea Goiești a căzut. Persoanele nu vor să fie evacuate, a transmis ISU Oltenia. Au fost închise drumurile județene 606B Grecești - Busu și 606C Secu - Gropanele. Detașamentul 1 de Pompieri a intervenit cu o autospecială pentru scoaterea a două persoane blocate în autoturism, după ce un drum din localitatea Botoșești-Paia a fost inundat.

Pompierii doljeni intervin și în Busu, Gropanele, Bogea, Filiași și Craiova pentru evacuarea apei din gospodării, iar Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență acționează în Șimnicu de Sus, Clenișa, Grecești, Carpen, Unirea, Braloștița, Argetoaia, Șopot, Caraula și Goiești,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.