Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENT pentru Laura Codruța Kovesi? Precizările lui Liviu Dragnea despre POMANA PORCULUI din curtea SRI, cu șefa DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Indagra mananca carnati

La Crăciunul anului 2013, Liviu Dragnea și Laura Codruța Kovesi au tăiat împreună un porc în curtea SRI! Victor Ponta a fost cel care a lansat această ipoteză în presă, iar jurnalistul Dan Andronic, inculpat de DNA într-un dosar, a confirmat că scena relatată de fostul premier e reală.

Potrivit lui Andonic, evenimentul a avut loc pe 22 decembrie 2013, a vila SRI T 14, unde locuia generalul Florian Coldea. Liviu Dragnea a fost întrebat, luni seara, despre eveniment și a părut a lansa un avertisment, posibil, pentru șefa DNA.

”Nu am chef să vorbesc despre asta, acum.”, a răspuns Dragnea.

Citește și: Este oficial! Ce mare companie aeriană a eliminat taxa pentru bagajul de mână

Andronic a oferit, luni, mai multe detalii de la pomana porcului din curtea SRI. ” Nu era prima pomană a porcului. Avusese loc cel puțin încă una în 2012. În 2013, porcul a fost adus de Liviu Dragnea. A fost sacrificat de el. Invitații lui Florian Coldea au fost: George Maior - șeful SRI, Laura Codruța Kovesi - șefa DNA, Sebastian Ghiță - deputat PSD, Victor Ponta - președinte PSD și premier în exercițiu, Gabriel Oprea - viceprim-ministru, președinte UNPR și ministrul Apărării, Vasile Dîncu, membru PSD.

Victor Ponta nu a participat de la început, întrucât duminica în general se ducea la baschet. Cheful a durat până după-amiaza, iar Laura Codruța Kovesi a participat activ la toate fazele. Cu alte cuvinte, șefa DNA și Liviu Dragnea au mâncat șorici proaspăt tăiat de cel din urmă și s-au întreținut extrem de cordial. În sensul în care au mâncat și au băut", a precizat Andronic.

Citește și: Tudose face o nouă mutare: Ce funcție a primit consilierul său .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.