Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENT pentru UE! Marea Britanie nu va plăti nici măcar 'un penny în plus' față de obligația sa juridică

brexit, bani

Marea Britanie nu va plăti nici măcar 'un penny mai mult sau mai puţin' decât ceea ce guvernul său consideră a fi obligaţia juridică faţă de Uniunea Europeană pentru ca ţara insulară să părăsească blocul comunitar, a dat asigurări ministrul de externe britanic Boris Johnson, potrivit Reuters, scrie agerpres.ro.

Într-o declaraţie pentru BBC Radio Four, Johnson a spus că guvernul de la Londra îşi va achita obligaţiile financiare implicate de ieşirea Marii Britanii din UE. 

Stabilirea sumei ce va fi plătită de britanici către UE este una dintre cele mai dificile subiecte din negocierile dintre Bruxelles şi Londra.

Mihai Tudose, anunț IMPORTANT despre legea pensiilor: 'Ăsta este și unul dintre scopurile principale'


''Unele dintre sumele pe care le-am văzut în presă par să fie foarte mari. Desigur, ne vom îndeplini obligaţiile. Nu va trebui să plătim niciun penny în plus, niciun penny în minus faţă de ceea ce credem că este obligaţia noastră juridică'', a subliniat şeful diplomaţiei britanice. 

Negocierile între Bruxelles şi Marea Britanie privind ieşirea acestei ţări din UE au început în iunie asupra a trei subiecte cheie: drepturile viitoare ale cetăţenilor europeni instalaţi în Regatul Unit, reglementarea financiară a Brexit-ului şi frontiera irlandeză. O nouă sesiune de negocieri va avea loc săptămâna viitoare la Bruxelles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.