Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment şi penalitate sportivă de 4.500 de lei pentru antrenorul Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi)

www.spynews.ro
Dorinel Munteanu

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat pe antrenorul Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi) cu avertisment şi penalitate sportivă de 4.500 de lei, în urma declaraţiilor făcute la adresa suporterilor echipei Rapid, după meciul direct din etapa a 24-a a Superligii, câştigat de giuleşteni cu 2-1, potrivit Agerpres.

"FC Rapid 1923 vs. Dorinel Munteanu - Plângere - Respinge excepţia lipsei de interes invocată de către clubul ACS Suporter Club Oţelul Galaţi ca neîntemeiată. Respinge cererea de suspendare a plângerii disciplinare formulată de clubul ACS Suporter Club Oţelul Galaţi ca neîntemeiată. Respinge cererea reconvenţională formulată de clubul ACS Suporter Club Oţelul Galaţi ca neîntemeiată. Admite cererea formulată de clubul FC Rapid 1923 SA. În temeiul art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, raportat la art. 54.1 din RD, se sancţionează antrenorul Dorinel Munteanu cu Avertisment şi penalitate sportivă de 4.500 lei", se arată în decizia comisiei publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

La finalul partidei Rapid - Oţelul Galaţi, scor 2-1, din etapa a 24-a a Superligii, antrenorul oaspeţilor, Dorinel Munteanu, i-a numit "bronzaţi" pe suporterii rapidişti cu care intrase în conflict în timpul meciului. În urma acestui incident, clubul Rapid a dat publicităţii un comunicat de presă în care acuza derapajul antrenorului echipei gălăţene.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Comisia de Disciplină a decis sancţionarea clubului FC U Craiova cu penalitate de 10.000 de lei pentru întârzierea startului partidei cu Oţelul Galaţi şi lipsa jucătorilor de la interviuri. Totodată, Oţelul Galaţi a primit o amendă de 5.000 de lei.

"FC U 1948 Craiova vs. SC Oţelul Galaţi - Întârziere start joc, lipsă jucători la flash-interviuri - În temeiul art. 88 din Regulamentul Media, coroborat cu art. 83.7 din RD, se sancţionează clubul FC U 1948 Craiova cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 11.4 şi art. 13.1 din ROAF, raportat la art. 83.18 din RD, se sancţionează clubul SC Oţelul Galaţi cu penalitate sportivă de 5.000 lei", precizează membrii comisiei.

Tot o penalitate de 5.000 de lei a primit şi clubul Farul Constanţa pentru incidentele din timpul partidei cu FCSB, din etapa a 2-a a play-off-ului Superligii.

"FCV Farul Constanţa vs. FC FCSB - Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3 litera a şi c, raportat la art. 83.2.b, se sancţionează clubul FCV Farul Constanţa cu penalitate sportivă de 5.000 lei", se arată în documentul citat.

Fotbaliştii Lucas Masoero (Universitatea Cluj) şi Lyes Houri (Universitatea Craiova), care au primit cartonaşe roşii în weekendul trecut, au fost sancţionaţi cu suspendări de un meci şi amenzi de 740 de lei fiecare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.