Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertismentul meteorologilor: Vremea se schimbă radical în România! Care sunt județe vizate

alerta meteo

Marți, în prima parte a zilei, va mai plouă local în Dobrogea, iar după orele prânzului un nou front atmosferic va pătrunde prin vestul țării, în Banat, Crișana, Maramureș și vestul Transilvaniei urmând să cadă pe spații extinse precipitații sub formă de ploaie la altitudini de sub 800-1000 de metri, în timp ce la munte vor predomina ninsorile.

În regiunile vestice local se vor acumula cantități de apă de 10-15 mm, iar în vestul Munților Apuseni până la 15-20 de mm.

Viorica Dăncilă, prinsă în corzi - cum a luat decizia de a muta ambasada la Ierusalim: 'Ne uităm şi noi la televizor'/ Discuții aprinse în studioul Digi24

Vântul se va intensifică treptat în vestul țării, în restul regiunilor acesta urmând să fie în continuare slab, cel mult slab până la moderat.

Temperaturile maxime se vor situa în general între 4 și 9 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia și 7-12 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în nordul extrem al Moldovei, scrie vremea.ro.

În Capitală va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Maximele termice vor atinge 11 grade, în timp ce minimele vor coborî până la 3 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.