Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENTUL Narcisei Iorga pentru Mircea Badea: Poți fi REȚINUT

mircea badea

Citește și: Confruntarea dintre motocicliști și Mircea Badea: A sărit cu parul / VIDEO

Badea este avertizat de către Narcisa Iorga, membru CNA, că ar putea fi reținut pentru gesturile și amenințările sale, scrie ea pe site-ul propriu.

Citește și: Se lasă cu oase RUPTE! Mircea Badea se bate cu un motociclist

”Mircea Badea se va întâlni în ring cu motociclistul care l-a provocat. ”E ok?”, întreabă vedeta. Nu, nu e ok, domnule Mircea Badea! Să vă explic de ce, chiar dacă veți spune că nu e treaba mea să mă amestec.

Dumneavoastră ați venit la CNA să cereți pentru Antena 3 prelungirea licenței cu încă nouă ani. Se întâmpla acum trei luni. Au fost două voturi împotrivă din 11. Unul dintre cele două voturi împotrivă a fost al meu. Nicio surpriză, nu-i așa? Unii membri CNA v-au zâmbit, alții v-au lăudat. Cu toate acestea, nu cred că cei nouă, care au votat în favoarea prelungirii licenței, au făcut-o pentru ca Antena 3 să devină o platformă de injurii, semne obscene și amenințări adresate unor persoane de către dumneavoastră direct, nemijlocit, într-un spațiu deschis și public.

Domnule Mircea Badea, nu e ok. Pentru astfel de gesturi și amenințări, inclusiv cu o armă albă, o persoană oarecare poate fi reținută, chiar dacă există un singur martor. Dumneavoastră le-ați făcut într-o emisiune de televiziune. Aceste gesturi și amenințări nu sunt un pamflet!

La CNA, ați fost însoțit de multe vedete ale Antenei 3. Vor fi prezente și pe marginea ringului, să vă facă galerie atunci când vă veți întâlni cu motociclistul? Adrian Ursu, de exemplu. Poate transmiteți și în direct evenimentul. Ediție specială, audiență maximă. Dumneavoastră sunteți realizator de televiziune și din această postură ați adresat amenințări unei persoane, ați ridicat o bâtă din iarbă și v-ați îndreptat către șosea, ați arătat semne obscene ”de la măsuță” și de pe trotuar. Vedeți de ce nu e ok, domnule Mircea Badea? Nu pentru asta eliberează CNA licențe audiovizuale. Ele sunt niște documente ale statului român fără de care dumneavoastră nu puteți să faceți televiziune. Argumentul cu investiția privată nu ține. Nici cel cu telecomanda care te ajută să schimbi canalul. Aveți niște obligații atunci când primiți licență de la CNA, iar printre ele nu se regăsește bătaia în ring a unui realizator tv cu un om de pe stradă, care a fost mai întâi amenințat. Dacă vă place să injurați, să amenințați și să vă bateți, puteți s-o faceți în viața privată, nu în spectrul pentru care statul român v-a dat un certificat. Dacă CNA nu reacționează, nu înseamnă că ”e ok”. Luați acest mesaj al meu ca pe un apel, domnule Mircea Badea, pe care vi-l fac, în ciuda injuriilor și amenințărilor dumneavoastră a căror țintă eu însămi am fost. Sunteți un realizator de televiziune și din acest motiv sunteți un model pentru mulți adolescenți și tineri, care s-ar putea să vă imite. Nu e ok! Vă rog să vă opriți!”, a scris Narcisa Iorga pe blogul propriu.

Citește și: Badea, o noua confruntare cu motociclistii, de data asta fata in fata / VIDEO

Antena 3 ar pierde contracte de publicitate din cauza “isteriei” lui Mircea Badea

NECENZURAT Ce a făcut Mircea Badea după emisiunea În gura presei / VIDEO + Reacția lui Ciutacu

CNA a primit 25 de sesizări pentru limbajul agresiv şi gesturile obscene făcute de Mircea Badea live

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.