Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertismentul SUA pentru România: Condiţia pentru aducerea investitorilor

Avertismentul SUA pentru România. În România, există deja investiţii americane consistente, dar, pentru a încuraja investiţii suplimentare din Statele Unite, este important angajamentul noului guvern de a lupta împotriva corupţiei şi de a îmbunătăţi mediul de afaceri, a declarat, joi, ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans G. Klemm, într-o discuţie online cu românii.

El a arătat că sunt deja investiţii ale companiilor americane în domenii precum IT, servicii juridice şi consultanţă, chiar agricultură, precizând, însă, că se poate face "mult mai mult" pentru a atrage şi alţi investitori din Statele Unite.

"Ca partener strategic al României, ne dorim o Românie puternică şi sănătoasă, cu o creştere economică sustenabilă. Pentru a încuraja investiţii americane suplimentare este important angajamentul noului guvern de a lupta împotriva corupţiei, de a îmbunătăţi mediul de afaceri din România. Ca ambasador, pot încuraja companiile americane să ia în considerare oportunităţile existente în România, însă acestea vor lua deciziile privind investiţiile pe baza atractivităţii mediului de afaceri din România. De aceea sunt atât de importante transparenţa, previzibilitatea şi responsabilitatea", a afirmat Klemm, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.