Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertizare Infotrafic - Circulația pe câteva șosele din România este îngreunată de inundații

inundatii galati

Se circulă fără probleme pe principalele șosele din România. Marți, dimineața, nu sunt accidente și fenomene meteorologice periculoase. Totuși, pe câteva porțiuni, traficul este îngreunat de inundații, notează mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că marți dimineața nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza unui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Totuși sunt instituite restricții pe anumite segmente de drum. Pe DN 13E, la kilometrul 39, în localitatea Reci, în județul Covasna, nivelul râului Negru a ajuns la suprastructura podului, astfel că traficul autovehiculelor peste 3,5 tone este restricționat. Polițiștii spun că se poate circula pe următoarea rută ocolitoare: intersecția DN 11 cu DN 13 (sensul giratoriu Reci) – DN 11 Moacșa – DJ 121A Let – intersecția DJ 121A/DN 13E (kilometrul 47);

De asemenea, pe DN11 Bacău-Onești, la kilometrul 168, în afara comunei Măgura din județul Bacău, pe o suprafață de aproximativ 100 metri s-a surpat terasamentul și a apărut o diferență de nivel a carosabilului. Se circulă doar pe sensul către Bacău, prin semaforizare.

Totodată, este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județul Harghita, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN1 București-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.