Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertizare Infotrafic: Circulaţie în condiţii de ceaţă densă pe A1, A2, A3 și DN1

ceata

Centrul Infotrafic avertizează că se circulă în condiţii de ceaţă densă pe A1, A2, A3 și DN1. Ninge în zona montană înaltă a județelor din Moldova și zona centrală și nordică a țării. Șase județe sunt sub Cod galben de ceață până la ora 8.00.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră nu sunt raportate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită.

Pe autostrada A1 București-Pitești este ceață care reduce vizibilitatea sub 200 de metri, pe tronsonul kilometric 12-64 și sub 150 de metri pe tronsonul 64-120. Carosabilul este umed, fără precipitații.

Pe autostrada A1 Sibiu-Deva carosabilul e umed, fără precipitații.

Vizibilitatea pe autostrada A2 București-Constanța este redusă de ceață sub 150 de metri pe tronsonul kilometric 10-144, e carosabil umed, fără precipitații.

Pe autostrada A3 București-Ploiești ceața reduce vizibilitatea sub 100 de metri, carosabilul e umed, fără precipitații.

Vizibilitatea pe DN 1 Ploiești-Brașov este redusă din cauza ceții sub 150 de metri în zona localității Băicoi. Carosabilul e umed, dar nu sunt precipitații. Situația este similară și pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, fără ceață.

Ninge la această oră în zona montană înaltă a județelor din Moldova și zona centrală și nordică a țării.

„Recomandăm șoferilor ca, înainte de a porni la drum, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, iar dacă se deplasează în zonele înalte de munte să aibă montate și lanțuri, să circule cu viteză redusă, să mărească distanţa de siguranță dintre vehicule şi să conducă responsabil, asigurându-se temeinic înainte de fiecare manevră pe care o efectuează în trafic”, a transmis Centrul Infotrafic.

Până la ora 8.00 este Cod galben de ceață în județele Brăila, Ialomiţa, Prahova, Buzău, Călăraşi și Giurgiu. Conform meteorologilor, ceața reduce vizibilitatea local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.