Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertizare Infotrafic: Se circulă în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri

ziuaconstanta.ro
ceata

Se circulă în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Argeș, Brăila, Constanța, Gorj, Iași, Tulcea, Vaslui și Vâlcea, anunță centrul Infotrafic al Poliției Române. Ceața mai este rpezentă la A1, A2 și A3

La această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Ninge ușor, fiind depus un strat de zăpadă de 1 cm în județul Gorj, pe DN 67 C, km. 24-34, între Novaci și Rânca. Se acționează cu autospeciale de deszăpezire. De asemenea, ninge ușor, însă fără depunere pe carosabil, în județele Bistrița-Năsăud (DN 17 Pasul Tihuța) și Harghita (DN 12 Toplița-Gheorgheni și DN 15 Toplița-Borsec).

Ceața afectează vizibilitatea în trafic între 50 și 100 de metri pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea, dar și pe autostrada A1 București-Pitești, pe tronsonul kilometric 80-120, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri.

Pe autostrada A3 Câmpia Turzii-Nădășelu, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, cu vizibilitate cuprinsă între 100 și 200 de metri, iar între km. 35-60 și 22-10 vizibilitatea scade sub 100 de metri.

Pe celelalte artere rutiere principale se circulă în condițiile unui carosabil umed, fără probleme de vizibilitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.