Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertizare meteo: Cod galben de vânt în vestul și sud-estul României

playtech.ro
cod galben de inundatii

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări de tipul cod galben de vânt valabile joi seara în vestul și în sud-estul României.

Meteorologii anunță că în vestul țării vor fi intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 60-70 km/h, conform mediafax.

Este vizată zona de munte a județelor Arad și Bihor. În Arad vor fi afectate localitățile Târnova, Gurahonț, Hălmagiu, Vârfurile, Săvârșin, Almaș, Bârzava, Păuliș, Vărădia de Mureș, Petriș, Hălmăgel, Chisindia și Pleșcuța.

În Bihor, vântul o să bată cu puterea în localitățile Aleșd, Bratca, Vadu Crișului, Șuncuiuș, Aștileu, Finiș, Lunca, Șoimi, Vașcău, Țețchea, Aușeu, Măgești, Roșia, Bulz, Uileacu de Beiuș, Cărpinet, Drăgești, Copăcel, Vârciorog, Nucet, Tărcaia, Lazuri de Beiuș, Criștioru de Jos și Șinteu.

De asemenea, meteorologii au prelungit avertizarea cod galben din județul Tulcea unde intensificările vântului vor depăși la rafală 55...60 km/h.

În Delta Dunarii este vânt puternic la Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc și Pardina. Totodată, în zona de litoral a județului Tulcea sunt afectate localitățile Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti și Sfântu Gheorghe.

Atât în vestul țării cât și în sud-est, codul galben este valabil până miezul nopții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.